AKTUELNO

Ovo je noć za pamćenje!

Prethodna noć na velelepnom imanju Zadruge blago rečeno iznenadila je sve. Najpre ispovesti zadrugara i raskrinkavanje odnosa u Beloj kući, a potom i totalna dominacija jedne zadrugarke.

Veče je počelo u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević. Naime, njoj je društvo pravio Mirko Gavrić, bivši zadrugar i veliki prijatelj Nataše Radan, koja je ove nedelje bila nominovana sa Anom Bulatović, čiji se brat pojavio studiju i Jelenom Batos koja nije imala pordršku.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo što se polemisalo je da li su njih dvoje još prijatelji, Mirko je svojim dolaskom to i potvrdio, pa je prokomentarisao Natašin boravak u Zadruzi:

Nataša je bolja nego prošle godine. Ćutljivija je sada, ali to je njena odluka, hoće kući i automatski se ugasila. Sebe je ubedila da je njena misija gotova. Tako je radila prošle godine. Imala je i taj pokušaj bega, gde je rekla da je videla medvede. Tad joj nije uspelo da pobegne. Sada čujem da danima priča da hoće kući. Kada donese tu odluku, nema pomoći. Ona je lik koji odustaje prebrzo, pred sam finiš. Sada je izdržala duže nego prošle godine, bolje se pokazala - izjavio je Mirko.

Gavrić je takođe komentarisao odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, njih dvoje je komentarisao u lošem kontasktu, jer je po njegovom mišljenju Tara uradila ono što je zamerala bivšim zadruagarkama, a Ša je ispao loš čovek.

Voditelj Darko Tanasijević je i prošlo veče kao i svake nedelje razgovarao sa zadrugarima. Prvi sa kojim se našao oči u oči bio je Nenad Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je najpre Darku otkrio da mu je jako sumnjičav ulazak Jelena Batos u Zadrugu kako bi njemu pomogla. On ne veruje da postoje dobri ljudi pa na sve načine pokušava da omalovažava Jelenu i njen postupak, a potom se osvrnuo i na komentar Stefana Karić da ga je Tara Simov zavodila dok je bila sa Ša u vezi. Reper sve vreme poriče činjenice koje mu zadrugari iznose i konstatno govori da oni ima razlog da veruje Tari.

Naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Izbacivanje" bila je Miljana Kulić, koja je odmah oplela po Nenadu Aleksiću Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je prvo komentarisala Nenada Aleksića Ša i njegovo ponašanje i komentarisanje roditelja i supruge Ivane, koju bi izbacio iz stana zbog, kako Miljana kaže, uličarke Tare Simov. Međutim tu se Miljana nije zaustavila, ona je komentarisala sve zadrugare, a pojdincima neće biti dobro kada čuju šta je rekla. Ona je komentarisala Kristijana Golubovića i Mišela Gvozdenovića na čiju je stranu stala nakon njihovog sukoba.

Voditelj Darko Tanasijević je obavio intervju i sa Minom Vrbaški, koja se nedavno pomirila sa Mišelom Gvozdenovićem. Mina je priznala da želi ozbiljnu priču sa Mišelom ali da on pokaže autoritet. Takođe ona je rekla da je bolje da sačekaju da izađu iz rijalitija i da se upuste u nešto ozbiljnije.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je potom otkrila jednu tajnu a ticala se odnosa Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Naime, ona je otkrila da je Ša imao nameru da se osveti Tari nakon saznanja da su se dopisivala sa Vladimirom Tomovićem.

Naredni sagovornik Darka Tanasijevića bio je Marko Đedović, koji je prvo progovorio o Nenadu Aleksiću Ša i Tari Simov, a zatim i o parovima u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša deluje psihotično i nenormalno. Ako se za ikoga zna da ne laže ovde, to sam ja. Zadrugari misle da mu je Tara nešto stavila u kafu, ja u to ne verujem, ali sama pomisao na to ti govori da je njegovo stanje gore od ludila. Niti šta čuje, niti vidi. On i dalje veruje u budalaštine koje mu je ona pričala. Ovaj stepen zaljubljenosti nije normalan. On je siguran da ja ne lažem, ali negde misli da je Tara mene možda lagala. Ona mene ništa nije lagala. Nemoguće da ga ništa ne dotiče... Ili je stvarno lud. Meni bi mnogo bilo lakše kada bi me on uvredio, ono što bih mu ja rekao, to mu nikad niko ne bi rekao. Mislim da mu nije dobro, da nije normalan, ima sreću što mu je samo Nadica na grbači. U ovakvom stanju, sa onakvom psihopatom, imam pravo da mislim da će se odnos završiti ubistvom, samoubistvom. Vidim šta će da bude. On optužuje roditelje... Neće roditelje da vidi, a ne Sandru Rešić. Kao, traži im da daju Tari ključ od stana. Mi smo joj pomagali ovde da se ne k*rva, da se ne drogira. To je jedna stvar, a druga da daš ključ od stana. Sandra je jako povređena, ja nisam, jer znam da nećemo pričati kada izađemo - odgovorio je Đedović.

Đedović je kometarisao i odnos zadrugara, pogotovo nije imao reči hvale za Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša za koje je rekao da su oboje bolesni.

Nenad Lazić Neca je sledeći koji je razgovarao sa Darkom prošle noći. Neca je brutalno komentarisao zadruagre, a onda otkrio da ga je jako razočarao prisan odnos Milana Jankovića Čorbe i Bore Santane.

Stefan Karić se takođe našao oči u oči sa Darkom Tanasijevićem. On je voditelju otkrio sve o situaciji koju je imao sa Tarom Simov a za koju je ćutao par meseci.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se Tara nije stalno udvarala, to je bila ta situacija, držao sam to u sebi. Objasnio sam juče kakva je bila situacija... Ja ne igram igru, niti sam to rekao da bih ga odvojio do Tare, samo sam želeo da znam to. Ali njemu čovek ne može ništa da mu kaže, ni lepo, ni ružno za Taru. On nije sam svoj u ovim situacijama. Sve vidi kao da neko radi protiv njega, da mu želi loše, ne shvata da je to dobro za njega. Ja mu ne uzimam to za zlo, ali znam da će sve shvatiti kada izađe, da će mi se javiti i reći da sam bio u pravu. Ja mislim da će se Tara potruditi da pridobije njegovu pažnju kada izađe Ša, da će biti zajedno, ali da neće trajati. To je moje viđenje neko. Da meni neko kaže da je Jovana njemu rekla da ga želi... To bi mi bila baš izdaja. Meni je i sam pogled gori nego poljubac. Sama pomisao da poželiš nekog drugog, šta ću ti ja. To mi je jedan vid prevare - ispričao je Karić, a potom pohvalio novu zadrugarku Jelenu Batos.

Nakon što je obavio intervjue sa zadrugarima, voditelj Darko Tanasijević otišao je do sobe za izolaciju da pozove nominovane takmičarke da mu se pridruže, a to su bile Ana BulatovićNataša Radan Jelena Batos. Oni su zajedno pošli do sportske sale, gde će se odigrala igra koju je spremio Veliki šef. Nominovane zadrugarke su dobile po štafelaj, na kojima se nalazila nedovršena slika sa brojevima. One su morale da dopune sliku pomoću markera tako što će pratiti brojeve, a marker su morale da drže u ustima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je prva završila crtež, te su stoga njoj duplirani glasovi. Darko je zadrugarima otkrio procente takmičarki - jedna je imala 21%, druga 27% glasova, dok je treća osvojila 52% glasova publike. 52% glasova publike osvojila je Jelena, a nekoliko zadrugara joj je aplaudiralo. Darko je potom saopštio ko napušta imanje. Iako su joj bili duplirani glasovi, Ana je osvojila najmanje glasova, te je stoga morala da napusti Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je osvojila najmanje glasova publike, Ana Bulatović je morala da napusti Belu kuću. Nju je u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević sačekao brat Dejan, sa kojim se ona izgrlila i pozdravila, a zatim je Dušica obavila intervju sa pevačicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je priznala da joj je Maja Marinković prava drugarica za koju je rekla da je pre svega dobar čovek, a nakon toga se osvrnula i na Nenada Aleksića Ša koji joj je poručio da se javi Tari i da joj prenese njegovu poruku.

Nakon toga je počela Igra istine Lepog Miće. Najveći sukob je nastao kada je Mića postavio pitanje Milici Kemez o Filipu Caru. Nakon toga nizali su se komentari zadrugara pa je Milica čak i zaplakala u jednom momentu, jer su joj zadrugari pominjali Bujanovac, a onda su konstatovali da Milica voli da bude ponižena i mučena što je nju još više rastužilo.

Danas će zadrugari saznati koga je Ana imenovala za novog vođu, a popodne nas očekuje podela budžeta novog vođe.

Autor: N.B.

#Zadruga