AKTUELNO

On nije očekivao da će neka od njih ovako odreagovati.

Marko Živanović (24) iz Beograda drugi je koji je sakupio hrabrost da izađe na scenu šoua "Izvedi me" pred 30 devojaka, među kojima se nada da će naći svoju srodnu dušu.

Sve su ostale zainteresovane za njega posle prvog utiska, a onda je u video-predstavljanju otkrio da se i on bavi modelingom.

Foto: TvPink Printscreen

I u snimku se dopao svim devojkama, pa mu je ostalo još samo da pređe jednu stepenicu i da se nada da će ona koju je zapisao na papiru ostati do samog kraja.

Foto: TvPink Printscreen

Mnoge devojke su priznale da im se dopada, ali je nekima zasmetalo to što je mlađi od njih.

Foto: TvPink Printscreen

- Dečko je sladak, jedino mi se na sviđa stajling. Previše su mu uske pantalone, meni to ne odgovara - rekla je otvoreno Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

On je kao svoj talenat odlučio da devojkama pokaže koliko dobre fotografije pravi mobilnim telefonom, u čemu mu je asistirala Jeca.

Foto: TvPink Printscreen

Tada je devet devojaka pritisnulo crveni taster.

Foto: TvPink Printscreen

- Stajling je za pet. Isključila sam se jer si napravio grešku u fotkanju, pa kako je sama fotograf, objasnila mu je da treba da je slika u ravni sa sobom - rekla mu je Sanja R. i pokazala kako devojka treba da pozira da bi dobro ispala.

On je na kraju pogasio devojke koje mu se ne sviđaju, a upaljene je ostavio Vanju i Medu M., koje je pitao šta im je najbitnije kod muškaraca, a kada su mu one odgovorile,morao je da ugasi jednu.

Foto: TV Pink Printscreen

Marku se više dopao odgovor koji mu je dala Vanja, pa je nju odveo iz studija.

Autor: V. T.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#Sanja Rajković

'