AKTUELNO

Ovo će izazvati haos!

Prvi zadrugar sa kojim je voditelj Darko Tanasijević večeras obavio intervju bio je Marko Janjušević Janjuš, koji se nedavno pomirio sa Majom Marinković.

Bolje se osećam. Popustio sam i sad je bolja situacija. Trudim se da kontrolišem te neke njene nedostatke. Vidiš da ne mogu da se ne pomirim. Prosto, ne može. Hiljadu puta sam rekao da neću, a samo mene napadaju... A ove što se svađaju i mire ne... - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si im trn u oku? - pitao je Darko.
Ne mogu da nas gledaju očima, pričaju da se namerno svađamo radi rijalitija ili plasmana, da se dogovaramo ispod jorgana. Veruj mi, tako pričaju, kako sam ja folirant, kako radim zbog rijalitija... Ja se razveo zbog rijalitija, smršao 25kg, znaš, folirant... - odgovorio je on.
Šta si ti promenio, a šta Maja? - pitao je Tanasijević.
Ja ništa nisam radio, osim što sam psovao... Iskreno, ja sam spustio loptu zbog mnogih situacija, prvenstveno onih katastrofalnih. Ne mogu da kažem da ipak ne razmišljam o nekim stvarima. Možda će me nešto opet uhvatiti... Ovde postoji ne znam koliko kamera i milioni gledalaca, ali možda ne vide šta ja vidim. Voleo bih da se promeni - istakao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću ništa loše uraditi, ali ako osetim nešto, da osetim da je tako, ja ću reagovati. Voleo bih da ništa ne osetim do kraja, da ona bude normalna, najviše bih voleo da takav odnos bude. Ja sam se razveo, doživeo sam svašta, misliš da mi je bilo lako? I na kraju mi govore da sam folirant. Napravio pakao iz života, da bi mi rekli da sam folirant. Sandra i Ermina rade na stvarno, misli da će da me isprovociraju. Ako stvarno tako misle, nisu normalne... Nije mi jasno da tako razmišljaju... Ima i drugih. Kenan i Rialda kažu da se Maja i ja dogovaramo ispod jorgana da pravimos scene. Pričaju kao da nas boli veza Kristijana i Kristine, da nismo u kadru, pa da to radimo - poručio je Janjuš.
Da li misliš da si im pretnja i trn u oku za plasman? - pitao je Darko.
Normalno, ja sam osetio to kada su počeli da pričaju da ja namerno radim stvari zbog kuće. Zovu me žrtva. Ljubomorni su, to su njihove teorije. I kakvi su to parovi? Kenan i Rialda mesecima leže u krevetu, nemaju odnos... Ja kad pipnem, nije mi dobro... Kakva je to ljubav? Što se misice i Karića tiče, oni su sto puta prekidali... Kariću se sviđa ona, ne bi on trpeo neke stvari da je nije zavoleo. Misica je ozbiljan igrač... Ozbiljne odgovore ima, a Karić je iskren. Ima odgovor na svako pitanje ona, na sve uzvraća, tera na svoju stranu, na svoju vodenicu. I koliko god da nije u pravu, u pravu je - odgovorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.