AKTUELNO

Popularni bračni par ocenjivaće kandidate u TV formatu koji će biti emitovan na TV Pink.

Popularna pevačica Ana Nikolić i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta naći će se u žiriju novog šou programa ”Ja imam talenat”. Pored njih, kandidate će ocenjivati i glumci Danica Maksimović i Srđan Žika Todorović.

Ana i Rasta ipak imaju podeljena mišljenja kada su odluke u pitanju.

Ekipa emisije ”Premijera” bila je na snimanju prve epizode emisije ”Ja imam talenat” gde su zatekli Stefana Đurića Rastu i Anu Nikolić koji su bili na visini svog zadatka.

Ipak, supružnici nemaju istu taktiku.

Foto: Foto: Printscreen Youtube

- Zanimljivije je nego prvog dana. Sad smo se već zbližili, opustili. Znamo šta da očekujemo i šta se tu dešava. I ja strpljivo očekujem da me neko oduševi. Ja sam kao jako mlad počeo da se bavim muzikom. Već sa 13, 14 godina sam počeo da komponujem - rekao je Rasta.

Ana Nikolić profesionalno je pristupila ulozi žirija, a tvrdi da nimalo nije lako oceniti nečiji talenat i da je uzbuđenje među članovima žirija na zavidnom nivou.

- Biće oprečnih mišljenja jer je žiri iz različitih sfera, a kandidati se takmiče u različitim disciplinama, tako da sam bila blaga, ali sam odlučila da budem stroga i tako će biti ubuduće - rekla je pevačica.

Samo devet dana deli nas od početka emitovanja spektakularnog šou programa ''Ja imam talenat'', a prve emisija biće emitovana na TV Pink 17. novembra od 21h. 

Autor: M. K.

'