AKTUELNO

Mislim da danas najbolje prolaze oni koji samo ćute i klimaju glavom ili imaju mišljenje poput većine - ističe folkerka.

Rada Manojlović objavila je fotografije Viktorije de Anđelis, basistkinje grupe „Maneskin”, koja je ove godine odnela pobedu za najbolju pesmu Evrovizije. Manojlovićeva je pohvalila njen prirodan izgled, ističući da je priroda uvek lepša od plastike i silikona. Međutim, mnogima se to nije dopalo, pa se našla usred svađe tviteraša.

Foto: EBU / ANDRES PUTTING

- Ne bih previše davala na značaju hejterima. Zna se da ja zastupam stav u kojem propagiram prirodan izgled, ali danas su pomerene granice vrednosti. Nažalost, najviše te osude i napadnu kada izneseš mišljenje koje se kosi sa njihovim iako je ispravno - kaže Rada Manojlović i objašnjava:

- Ja sam prirodna lepotica, a ljudima smeta što sam uz to i normalna. Mislim da danas najbolje prolaze oni koji samo ćute i klimaju glavom ili imaju mišljenje poput većine. Iako se veliki broj ljudi ne slaže sa tim stavovima i u sebi se krsti, nemaju dovoljno hrabrosti da se suprotstave jer se boje napada i osude. To se meni redovno dešava - objasnila je Manojlovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, svojom objavom je samo želela da apeluje na devojke da ne idu pod nož, već da prihvate i zavole sebe, sa svim svojim fizičkim nedostacima.

- Čim kažem nemojte da stavljate silikone, odmah krenu komentari - šta se ti mešaš, svako ima prava da radi šta želi… Ok, podržavam, ali čemu propagiranje veštačke lepote i plastične hirurgije po svaku cenu? Šta je sa pravim vrednostima i prirodnom lepotom? - pita se Rada.

Autor: M.K.

#Radmila Rada Manojlović