AKTUELNO

Strasti se ne smiruju.

Od pomirenja Darka Lazića i njegove nevenčane žene Marine Gagić za sada nema ništa, iako je Branka sa prijom pokušala da izgladi stvar! Kako saznajemo, Darkova majka se videla sa snajkinim roditeljima u Pećincima I otvoreno su popričali o svemu.

Foto: Pink.rs

- Marina se baš naljutila na Darka I još uvek je odlučna da se ne vraća u Brestač. Njoj je dosta praznih obećanja, dok stvarno ne vidi da se Darko promenio ostaje kod roditelja. Nedavno je svekrva Branka zvala da vidi kako je mali Aleksej, željna ga baka, jako se vezala za unuka a I on nju mnogo voli. Marina joj je rekla da ona uvek može slobodno da dođe, da ona nju voli i poštuje, ali da Darka ne želi da vidi ni na kapiji - priča izvor.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial, gagic_marina

- Branka je prošle nedelje sama bila u Pećincima, probala je da priča sa Marinom, da joj objasni kako nju Darko nije prevario, niti ne daj bože maltretirao, ali snajka ne odustaje. I njeni roditelji su pokušali da je odobrovolje, ali ona je zacrtala da se ne vraća dok Darko ne batali kafiće I društvo. Na njemu je da odluči, da li mu je to bitnije ili žena i dete - kaže komšinica iz Brestača.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.

#Darko Lazić

#Marina Gagić