AKTUELNO

On se u poslednjih nekoliko meseci oseća čudno zbog čega je čak morao da prekontroliše svoje zdravlje, a kako je na tom polju sve u najboljem redu njegovi najbliži strahuju da mu je bačena crna magija.

Pevač sa najlepšim osmehom na estradi Ljuba Perućica nema sreće u ljubavi već neko vreme! Naime, otkad je krajem 2015. godine raskinuo emotivnu vezu sa koleginicom Aleksandrom Prijović, on je imao samo jednu kraću romansu sa mladom menekenkom Milicom Simić koja je okončana nakon samo tri meseca.

Foto: Facebook

Međutim, kako saznajemo on od tada ne može da se ''skrasi'', a u poslednjih nekoliko meseci oseća čudne simptome zbog čega njegovi prijatelji, pa i on misle da mu je bačena crna magija, te da zbog toga nema sreće sa ženama.

Otkad su Ljuba i Aleksandra Prijović raskinuli, on nikako da nađe devojku na duže staze. Bilo je nekih kraćih veza i vezica, ali to nije to. On od tada baš nema sreće u ljubavi - počinje priču za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak Perućici i dodaje:

Foto: Printscreen Instagram

Iako on to ne želi mnogo da komentariše, svi njegovi prijatelji sumnjaju na to. On je iz požarevačkog kraja i tamo ljudi u to veruju, a mnogi se bave time, pa se on uplašio da nije neka od tamošnjih devojaka bacila crnu magiju na njega. On se mesecima oseća loše, kada mu neka devojka priđe on se čak oseća neprijatno, ni sam ne zna šta ga je snašlo. Iako silno želi da se što pre zaljubi i pronađe devojku nikako mu to ne polazi za rukom. Sanja čudne snove, često se budi usred noći, čak mu je i srce kucalo ubrzano. Proveravao je i svoje zdravlje, međutim sve je u redu po tom pitanju. Više ne zna ni kome da se obrati, ni šta da radi osim da veruje da će to proći i da će se uskoro u njegovom životu pojaviti neka devojka koja će osvojiti njegovo srce - rekao je dobro obavešteni izvor.

Foto: Printscreen Instagram

Kako bismo proverili ove informacije kontaktirali smo pevača koji nam je potvrdio da već neko vreme nema sreće u ljubavi, ali o crnoj magiji nije želeo da priča.

Foto: Printscreen

Prekontrolisao sam svoje zdravlje zbog nekih drugih stvari. Ne bih o crnoj magiji, ali da u poslednje vreme nemam sreće u ljubavi - nemam, šta ću... Valjda će se uskoro pojaviti ona prava - rekao je pevač za Pink.rs.

Autor: M. K.

#Crna magija

#Ljuba Perućica

#Ljubav

#Ljubomir Perućica

#pevač

'