AKTUELNO

Pevačica je odlučila da se podmladi, te je posetila jednu beogradsku kliniku koja se bavi hirurgijom lica.

Popularna folk pevačica Stojanka Novaković Stoja rešila je da uđe u borbu sa godinama i pribegne najpopularnijoj i najefektnijoj metodi podmlađivanja.

Šta bi drugo operisala do lice, a taj poduhvat Stoju je koštao čak 5.000 evra.

Foto: Stoja, Foto: Facebook

Iako je Stoja bila zadovoljna izgledom i mislila da godine ne utiču na njenu fizičku pojavu, u poslednje vreme primetila je da naglo počinje da stari, pa je rešila da poseti jednu privatnu kliniku u Beogradu koja se uspešno bavi hirurgijom lica.

- Ne znam šta joj bi, ona nikad nije bila za to da zateže lice, ali uhvatile su je neke bubice, pa je rešila da hirurg umeša prste. Ni Igor nije bio za to i govorio joj je da je i dalje lepa, mlada i privlačna i da su bore neprimetne, ali, kao i svaka žena, ona uvek vidi ono što drugi ne vide, te niko nije uspeo da je odgovori. Na odluku je dodatno uticala navala starleta i modela u svet muzike, a kako se danas muzika i sluša i gleda, rešila je da im izađe na crtu - rekla je jedna Stojina poznanica.

- Koliko znam, otišla je kod najskupljeg hirurga. Zatezanje lica, to jest fejslifting, obično košta od 3.000 do 4.000, ali Stoja nije žalila para, te se otvorila za dobrih pet soma. Nakon operacije, lekar je naredio da sedam dana mora da miruje kod kuće kako bi otok splasnuo, a ona ga je poslušala i ne mrda iz svog doma - završava izvor blizak pevačici.

Foto: stoja, pink rs

Autor: M. K.

'