AKTUELNO

Ostaćete bez teksta!

Slavni fudbaler Siniša Mihajlović pored sebe ima šestoro dece i suprugu koji su mu najveća podrška. Porodični dom u kojem žive je njegova oaza mira, a sada je Sinišina supruga Arijana na svom Instagram profilu podelila kako izgleda deo njihove luksuzne kuće.

Foto: Instagram.com/arianamihajlović

Naime, Siniša sa svojim najmilijima uživa u raskoši, a za dekoraciju prostora bila je zadužena njegova supruga Arijana, kao i naslednice koje su se postarale da sve bude usklađeno.

Ceo jedan zid je u staklu, a pruža se i prelep pogled na okolinu i prirodu, dok je sa druge strane sve ušuškano, sa brojnim detaljima, ugaonom garniturom prekrivenom jastučićima, krznom, crvenim foteljama, drvenim detaljima, porodičnim fotografijama i gipsanim stubovima.

Podsetimo, nedavno je objavljena vest da će proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović postati deda. Njegova ćerka Virdžinija trenutno je u drugom stanju i sa svojim partnerom čeka devojčicu. Kada je Siniša saznao vesti o prinovi, on nije krio emocije, već je i zaplakao.

Kako mediji saznaju, kutak za mezimicu uveliko se sprema, a budući deda nikada nije krio da se ne meša mnogo oko izbora nameštaja i detalja u kući.

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Autor: P.R.

#Siniša Mihajlović