AKTUELNO

Ne propustite spektakularno polufinale vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja.

Najpopularnije dečije muzičko takmičenje na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", polako se privode kraju, a 16 veličanstvenih polufinalista ovog šoua večeras će ukrstiti mikofone i boriti se za dalji prolazak.

Žiri će večeras biti oslobođen slatkih muka jer od 16 najboljih, publika će umesto njih putem SMS glasova izabrati novu Pinkovu zvezdicu i pobednika treće sezone vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja.

Međutim, tu iznenađenjima nije kraj! Iako ste navikli da u crvenoj stolici viđate standardnu postavu žirija večeras će ona biti nešto drugačija, a to ćete saznati ukoliko ostanate uz Televiziju Pink i najpopularnije takmičenje u regionu.

Foto: TvPink Printscreen

Stefana Nikolčević, Lenka Stojčević, Sofija Đekić, Lorena Janković, Žaklin Tarakči i Roko Blažević pokazaće svu snagu svog raskošnog glasa i još jednom uspeti da milionski auditorijum ostave bez daha.

Foto: Printscreen Youtube

Najdublje emocije će svojim interpretacijama probuditi neverovatna Tatjana Savatić, Komnen Vuković, Marina Stanković, Todor Kitanović i David Marković.

Foto: Printscreen Youtube

Najbolju zabavu i atmosferu za pamćenje će i ovog petka, na velikoj sceni Pinkovih zvezdica, doneti Jovana Radonić, Sergej Pajić, Ema Simonović,  Katarina Radulović, Bojana Radovanović.

Foto: Printscreen Youtube

U večerašnjem polufinalu,koje će emitovati uživo na Televiziji Pink, sa početkom u 21.15 h uživaćete u neverovatnim nastupima najboljih Zvezdica.

D.T.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'