AKTUELNO

Iako je nedavno izgubila kućnog ljubimca, pevačica za Pink.rs tvrdi da je sada srećna.

Nedavna smrt kućnog ljubimca, engleskog buldoga, kog je zvala Robi, Mariju Šerifović je porazila i pevačica je danima na društvenim mrežama iskazivala svoju tugu zbog toga, budući da je ovog psa smatrala članom porodice. Međutim, samo nekoliko nedelja otkako je izgubila Robija, Marija je otkrila da je srećna.

Kako smo pevačicu sreli na dnevnoj žurki brenda "Funky Buddha",  gde se pojavila sa novim psom iste rase kao i Robi, upitali smo je da li je zaljubljena:

- Da, jesam. Ali trenutno sam srećna i zbog svog psa. Srećna sam, samo to je važno - kratko je prokomentarisala Marija, koja nije želela da kaže u koga je zaljubljena, ali da je bila u dobrom raspoloženju kom je doprineo i njen mali, engleski buldog kog je nazvala Halk, to je bilo očigledno.

Foto: E-stock Darja Balšić

S druge strane, Šerifovićeva je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju koja deluje kao poruka koju je želela nekome da uputi:

Foto: Printscreen Instagram

E sad bih sa tobom jela vruć burek i jogurt. Na haubi. Leto je. Valja se - napisala je jedina srpska pobednica Eurosonga. Ipak, ostala je misteriozna kada je reč o osobi kojoj je poruka upućena.

Autor. D. P.

#Marija Šerifović

'