AKTUELNO

Ne zna kako dalje!

Upravo je u Beloj kući počela emisija "Gledanje snimaka". Pušten je klip na kojem su Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Tara Simov koja je diskvalifikovana iz Zadruge. Prikazana je retrospektiva njihovih svađa i način na koji su ogovarali jedno drugo. Voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Stefana Karića.

Svi smo videli da je ona njega uvek ostavljala, i da je on pokušavao da se pomiri sa njom. Ja ne mislim da je on na klipu mislio na Stefana. Ona je njemu nabrajala da je on dosadan, naporan. Ovde ima ljubavi, ali samo sa njegove strane. Videli smo da je on odlepio za njom. Ona se na silu ljubila sa njim - pričao je Karić.
Ja sam bio svedok kada je ona govorila Đedoivću da ne može da ga gleda - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Na klipu se vidi da je Ša nju molio za ljubav. Ona je slična meni, i ja to prepoznajem. Ona je nazainteresovana i hladna i na taj način pokušava da ga skloni od nje. Ona je sa Stefanom drugačije reagovala nego sa Ša. Ona je došla do svog cilja i kada je dobila to, da je on nju prihvatio kao devojku da je to bio kraj. Na klipu se vidi njeno gađenje - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona njega nije ni volela - rekla je Miljana.
Blam ga je da prizna - rekla je Matora.

Ša je ustao kada je Nadica Zeljković htela da komentariše, pa je rešio da napusti emisiju kada je ona rekla da se oni razlikuju.

Ša je bio isti,nisam se menjao - rekao je Ša.
Ona je govorila da njoj nedostaje taj dečko. Vi ste budale oboje - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

On je na klipu čak i rekao kako ona pokušava na sve načine da ga ona otera od sebe, ali on nije hteo to da joj dozvoli. On neće da prizna sebi da mu se ovo dešava. On veruje u laž d aje sve u redu - rekla je Matora.
Ona je meni stalno pričala o Stefanu i patila je za njom i to se znalo - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek bio isti, nisam se menjao - rekao je Ša.
Ti si bio ljubomoran više sada nego u početku i to se vidi - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga