AKTUELNO

Ja se trudim da sve sagledam iz pozitivnog ugla – rekla je Biljana.

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević otkrila je u emsiji "Premijera Vikend - Specijal" na televiziji Pink kako je pandemija korona virusa uticala na nju i njen posao u svetu mode.

Foto: TV Pink Printscreen

Kovid je uticao generalno na sve, na 99 posto grana industrije. Moda je izuzetno pogođena pandemijom, ali nekako svaka životna situacija koja vam se namesti treba da se gleda iz više uglova. Ja se trudim da sve sagledam iz pozitivnog ugla, gledam to kao na neku životnu lekciju, pa možda čak i na neku opomenu – započinje Biljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Modna industrija je jedna od največih zagađivača planete. Možda ovo jeste bila neka mala opomena da se stvari uspore, jer vi u današnje vreme imate po šest kolekcija godišnje, to je nenormalna količina garderobe – priča modna kreatorka.
Ja pričam otvoreno i iskreno, jer ranije vi ste imali dve kolekcije godišnje i išlo se na kvalitet, na dugotrajnost. Sve to je preraslo u jedno veliku mašineriju, jednu veliku brzinu gde morate da izbacite šest kolekcija godišnje i mislim da je ovo možda neki mali signal svima nama da se vratimo kvalitetu i pametnoj kupovini – zaključuje Tipsarevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Biljana Tipsarević