AKTUELNO

Folk diva upriličila je spektakularnu proslavu povodom svog 44. rođendana.

Najpopularnija pevačica na ovim prostorima Svetlana Ceca Ražnatović večeras je okupila članove svoje porodice, najbliže poslovne saradnike i prijatelje sa estrade na glamuroznoj proslavi svog 44. rođendana u jednom prestižnom prestoničkom restoranu, gde se pojavila u belom kompletu u kojem je sve ostavila bez daha.

Foto: Pink.rs

Na žurku je stigao i njen veliki prijatelj, glumac Milan Vasić, koji se pred novinarima pojavio sa Milanom Kalinićem i njegovom suprugom Sandrom. On je folk divi poklonio raskošni cvetni aranžman, a rešio je da se tu ne zaustavi kada je darivanje u pitanju.

Foto: Pink.rs

On je rešio da Ceci pokloni i pesmu, pa joj je pred svima zapevao "Srećan ti rođendan, sunce moje drago" što je oduševilo slavljenicu, ali i sve prisutne.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još... FOLK DIVA OKUPILA ESTRADU: Ceca večeras slavi ROĐENDAN, pogledajte ko je došao i šta su joj KUPILI! (FOTO+VIDEO)

Međutim, pravi spektakl je usledio kada je stigao Cecin sin Veljko Ražnatović, koji na maminu žurku nije došao sam. On je sa sobom poveo i trubače koji su svirali "Dokaz", jedan od Cecinih najvećih hitova, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

B. R. - D. T.

#Milan Vasić

#Rođendan

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Truba

#pevačica

'