AKTUELNO

Folk diva proslavlja rođendan u društvu članova porodice, najbližih poslovnih saradnika i prijatelja.

Najveća muzička zvezda na ovim prostorima Svetlana Ceca Ražnatović danas proslavlja 44. rođendan u krugu članova porodice, najbližih prijatelja i poslovnih saradnika za koje je upriličila glamuroznu rođendansku proslavu u jednom prestižnom prestoničkom restoranu, koji je bio specijalno dekorisan balonima u pink i beloj boji.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još... OTKRILI DETALJE SAMO ZA VAS: Evo šta su Ceca i Saša Matić poručili čitaocima Pink.rs! (VIDEO)

Ceca je, kao prava domaćica, prva stigla na žurku kako bi dočekala sve zvanice koji će joj uveličati ovaj divan dan, a pred okupljenje ekipe novinara pojavila se lepša nego ikada, odevena u beli komplet, u kojem je sve ostavila bez daha.

Foto: Pink.rs

- Sebi sam poželela zdravlje, ono je najvažnije. Veljko mi je uživo čestitao rođendan, a Anastasija je to učinila preko Instagrama, bilo je lepo... I Florijan mi je čestitao - rekla je Ceca pred okupljenim novinarima i otkrila čime je to sebe častila za divan dan.

- Sebi za rođendan sam poklonilažurku - rekla je Ceca, a onda ispozirala sa sestrićima, decom svoje sestre Lidije Ocokoljić.

Foto: Pink.rs

Među prvima stigla je i Anastasija Ražnatović, koja je oduševila svojim sjajnim izgledom u uskoj haljini žute boje, a onda otkrila šta je to poklonila mami za ovaj divan dan.

Foto: Pink.rs

- Kupila sam je ljubavlju i čestitkom. Normalno je da sam je ja više dirnula od Veljka jer sam žensko. Danas se u kući nismo ni videli, svako je išao na svoju stranu - rekla je Anastasija i dodala da su veliki izgledi da će večeras pesmom uveličati proslavu svoje majke.

Foto: Pink.rs

Na proslavu je stigao i voditelj Televizije Pink Ognjen Amidžić, koji je folk zvezdi poklonio prelepi cvetni aranžman.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još... ZABLISTALA NA ŽURKI GODINE: Ceca u belom ZAPALILA Kalemegdan! (FOTO)

- Danijelin predlog je da poklonimo cveće, ali ona nije mogla da dođe - objasnio je odmah na početku Ognjen, a onda otkrio šta će poželeti slavljenici.

Želim joj zdravlje jer šta drugo poželeti nekom ko je tako uspešan - rekao je Amidžić.

Foto: Pink.rs

Cecin dugogodišnji prijatelj i stilista Saša Vidić nije želeo da otkrije šta će poželeti slavljenici, međutim, na pitanje da li beli kombinezon u kojem je pevačica zablistala večeras sluti na udaju imao je spreman odgovor.

Foto: Pink.rs

- To što je u belom ne sluti na udaju - rekao je sjajno raspoloženi kreator, dok je njegova koleginica Marijana Mateus otkrila da na žurku donosi poklon "lične prirode" za koji će svi saznati onda kada ga Ceca bude nosila, čime je jasno svima stavila do znanja da je u pitanju haljina sa njenim potpisom.

Foto: Pink.rs

Dragan Marković Palma svojoj prijateljici večeras će poželeti sve najlepše, ali ne i da se bavi politikom.

Foto: Pink.rs

- Ceca se neće baviti politikom i ne mora. Pa, za nju i Đokovića je čuo ceo svet - objasnio je Palma.

Na Cecinoj žurki pojavio se i glumac Milan Kalinić upratnji supruge Sandre i kolege Milana Vasića, a ovaj trio pevačici je doneo kovertu uz poruku "ona najbolje zna šta joj treba".

Foto: Pink.rs

Proslavi prisustvuju i pevačica Slađa Vujičić, Haris i Melina Džinović, Marina Tucaković, Saša Matić sa suprugom i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

I ekipa emisije "EKSKLUZIVno" nalazi se na mestu događaja, a delić atmosfere pogledajte u video-snimku njihove zvanične Fejsbuk stranice:

B. R. - D. T.

#Anastasija Ražnatović

#Rođendan

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#pevačica

#Žurka

'