AKTUELNO

Kako i sa kim Sanja provodi vreme uoči Evrovizije?

Devojke iz grupe "Hurricane" su, čini se, aktivnije nego ikada - užurbano se spremaju za nastup na ovogodišnjoj Evroviziji, koja će se održati sredinom maja u Roterdamu, a sve dok ne otputuju iz Srbije, gotovo svakodnevno se odazivaju pozivima domaćih medija, te ih najčešće možemo sresti na TV gostovanjima, snimanjima editorijala i drugim aktivnostima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa "Paparaco lova" zatekla ih je u Šimanovcima, gde su gostovale u emisiji "Magazin in", posle čega ih je njihov lični vozač luksuznim kombijem razvezao, svaku na svoju adresu.

Foto: TV Pink Printscreen

Narednog dana atraktivne pevačice imale su nove obaveze - fotografisanje za prvomajsko, praznično izdanje jednih dnevnih novina, pre čega su se satima sređivale u jednom salonu, da bi se potom zajedno, ovaj put taksijem, uputile na unapred planiranu lokaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim su završile šta su imale, svaka je s vozačem krenula svojoj kući, a paparaci su bili za petama Sanji Vučić, ne bi li otkrili da li je u njen život ušetao neko novi, nakon što je okončala romansu s Nikolom Đorđevićem, bivšim učesnikom "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su bili veliki izgledi da ćemo je uloviti sa novim dečkom, do toga nije došlo - talentovana pevačica nekoliko puta je ulazila i izlazila iz svoje zgrade, pazarila u obližnjoj apoteci, trafici, a potom se vratila kući... Sama!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Ivana Nikolić

#Ksenija Knežević

#Paparazzo Lov

#Sanja Vučić

#hurricane