AKTUELNO

Bila je svađa kao u svakoj zajednici – rekao je Darko.

Pevač Darko Lazić i njegova izabranica Marina Gagić u poslednje vreme svakodnevno pune domaće portale i novine, budući da je njihov odnos jedna od glavnih tema koje su nedavno uzdramale javnost, a Lazić se konačno oglasio za medije i otkrio o čemu se zapravo radi.

Foto: Instagram.com

Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe nema ni ljubavi – izjavio je pevač.
Nisam ja neodgovoran, pa da zbog toga imamo probleme. Jesam malo, ali ne baš toliko. Iskreno, ponekad razbacam stvari po kući. Nemam pojma šta njoj smeta kod mene i šta mi zamera, to moraš nju da pitaš – dodaje Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Lazić ističe da su priče o raskidu veridbe potekle iz sela jer ga pojedini meštani ne vole, iako on njih poštuje, i ističe da smatra da su pojedini ljubomorni na njega.

Ne vole me svi u selu, verovatno neka doza ljubomore, sujete, nemam pojma baš. Nikad u životu se nisam sa bilo kim zamerio u selu, poštujem moje meštane i volim moje selo, ljude odavde, ali postoje ljudi neki... Ima nas raznih – ispričao je Darko, a zatim je progovorio i o nastupima tokom pandemije, odnosno, "korona žurkama".
Pevam, ubijam svaki dan, ne znam koliko pevača peva na tim korona žurkama, oni se uhvatili za mene! Bar da sam pevao, pa 'ajde. Odem kao gost, a gde god se pojaviš moraš uzeti mikrofon da otpevaš jednu, dve pesme, jer sam pevač. Druge pevače ne diraju, a Darko peva na korona žurkama... Kad je Darko u pitanju, od muve se pravi slon – rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Darko Lazić

#Marina Gagić