AKTUELNO

Šok!

U večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou", u prvom delu, gostovali su zadrugari Kenan Tahirović, Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević i Branislav Radonić Brendon, koji su pobednici "Zadrugovizije" koja je nedavno održana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su u jednom segmentu emisije odgovarali na pitanja ili-ili, odnosno šta bi radije. Prvi na redu bio je Kenan, a voditelj ga je upitao da li bi pre proveo noć sam u ukletoj kući ili na pustom ostrvu sa Miljanom Kulić.

Pa bio bih sa Miljanom na ostrvu, imamo mi dobar odnos i poštovanje prema jedno drugom – rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je bio Brendon koji otkriva da li bi radije odrekao svog alter ega Brende ili pobede u Zadruzi.

Definitivno se ne bih odrekao Brende, nikako. Ona je sjana, perfektna – odlučan je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Janjušević Janjuš se našao u nebranom grožđu kada je trebalo da izabere između boravaka u Zadruzi na 10 godina ili da ga Maja Marinković proganja nakon raskida.

Radije bih bio u Zadruzi 20 godina, sad bih to potpisao. Jedini uslov je da nema nje u rijalitiju. Ili doživljavaš pakao ili moraš da se pomiriš, ja ne znam kako da objasnim ljudima. Verovatno ću i sad ponovo da popustim, moram, ne vredi – zaključuje Janjuš.
Ja mislim da se on malo precenio u ovoj situaciji, s obzirom da nisam ja ta koja non-stop potencira, on je mene pitao da se pomirimo kad smo bili potrčci, ja sam ta koja spušta loptu i kad napravim sav taj haos, ali nije ni on baš tako imun na celu tu priču – kaže Maja.
30 godina – dodaje Janjuš što je izazvalo smeh u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća se na našla Maja Marinković, koja je morala da izabare da li bi pre bila gluplja za 30 IQ poena ili niža 15 centimetara.

Jao Ogi... Bila bih niža. Ja generalno nisam visoka po priordi, skladna sam... Otrov se krije u malom bočicama – izjavljuje Marinkovićeva kroz smeh.

Kenan je bio vrlo odlučan kad je došlo njegovo pitanje na red. Naime, on je morao da bira između braka sa Rialdom ili 1000 evra nedeljno do kraja života.

Brak sa Rialdom, lako je zaraditi 1000 evra, dvoje nas je. Pričali smo mi o braku, čekamo da izađemo i vidimo kako će biti napolju – priča Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Branislav Radonić Brendon

#Jovana Ljubisavljević

#Kenan Tahirović

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Stefan Karić