AKTUELNO

Bio je potpuno iskren!

Mišel Gvozdenović bio je sledeći gost kod Darka Tanasijevića, gde je komentarisao situaciju u pabu, kao i svakodnevne svađe sa Miljanom Kulić:

Ja sam iz paba sam izašao. Zamerao sam neke stvari Kristijanu, ali kad vratim film, mislim da je samo došlo do prezasićenja, jer smo osam meseci tu. Više puta sam Kristijanu prećutao, imam veliko poštovanje prema njemu od prvog dana. Iako sam izašao iz paba, baš da ne bi došlo do vređanja i svađe, mislim da ne bi ni on mene povredio. Želeo sam da ostanemo u korektnim odnosima. Dobro sam se snašao u spavaćoj sobi - počeo je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan je pominjao temelj, stubove i krov, on je mene okarakterisao kao krov. Ako nema krova na kući, kuća prokišnjava. Čorba je mene ponizio na jedan odvratan način. On se sada izvlači. Rekao je "Kristina je dva puta smrdljivija i ogavnija od Mišela". Pokušao je da me ubedi da to nije mislio. Iskreno, ja u prijateljstva ovde ne verujem. Mi se ovde ne poznajemo toliko dugo, niti ih znam godinama, ne bih mogao svrstati ih u prijatelje, ali smo stekli neko drugarstvo. Trudio sam se da uvek budem uz njih, da im udelim lepu reč, tešili smo jedni druge, kad padne Čorba, ja ga dignem i obrnuto, srodio sam se sa njima. Izašao sam, zato što nisam želeo da me više neko komentariše na meni ružan način. Ja se slažem da Kristijan najviše čisti, ali ne možemo svi biti Kristijan Golubović - nastavljao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Pojedini zadrugari kao da se plaše Kristijana, a nema potrebe, on je dobar i kvalitetan čovek! Što se tiče njegovog odnosa sa Kristinom, mislim da je najprisniji u druženju sa njom - završio je Mišel.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga