AKTUELNO

Pevačica je rekla svoje mišlenje o ovim damama koje su se pojavile na domaćoj javnoj sceni.

Ekipa emisije "Premijera" bila je na jednom od nastupa Seke Aleksić na Crnogoskom primorju i sa njom razgovarala o nastupima, pesmama, politici, kolegama.

Seka je pred premijernim kamerama priznala da je politika ne zanima mnogo.

Nedavno sam rekla, pa su mi se smejali, da ne znam ni kad su bili izbori, ni glasanje, ni ko će pobediti, ni ko je favorit. Mene to stvarno ne interesuje. Tako da ja sebe kao političarku ne mogu da zamislim šta bih ja to promenila. Ali šta god da sam na ovom svetu volela bih da narod živi bolje i da je ljudima bolje - rekla je Seka Aleksić.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica ne bi volela da se bavi politikom niti bilo kojim drugim zanimanjem, a isto tako joj smeta kad nekoga nazivaju pevačicama a one to nisu.

Možda mi eto smeta što neke žene se pojave koje su, otkud znam šta su već, a nazivaju ih pevačicama. Eto, to je možda bezveze što je pomešana ta branša, što su postale i striptizete pevačice. Mislim, bože moj, sve se to lepo sortira, zna se gde idu one, a gde ove druge, što kaže jedan moj drug, "što zarađuju za 'leba" - kroz smeh je rekla Seka.

Pogledajte o čemu je još Seka Aleksić govorila, kao i ostale priče o poznatima u najnovijem izdanju emisije "Premijera".

Pročitajte još: Nina Lečić prvi put progovorila o Leki NAKON RAZVODA! (VIDEO)

Autor: J. V.

#Premijera

#Seka Aleksić

#emisija

#pevačica

'