AKTUELNO

Ne mogu biti ravnodušne na njega.

Jedan od najčešće spominjanih zadrugara, pogotovo u svađama, Filip Car, svoje učešće u rijalitiju je obeležio brojnim ljubavnim aferama. Niko od ukućana nije ravnodušan na njegovu pojavu i ponašanje, a pogotovo mu se zamera njegova bahatost, spavanje u nedozvoljeno vreme, ali ono što svima najviše bode oči je upravo njegova sloboda u flertovanju sa devojkama.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Od samog početka je uspeo da šarmira nekoliko zadrugarki, ali najupečatljivija je njegova skorašnja veza sa Sanjom Stanković, i odnos koji su imali dok je pored njih bila njena bivša devojka Jovana Tomić Matora. Ova intrigantna veza je bila osuđivana mnogo puta, naročito taj njihov čin, nakon koga su se i razdvojili.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Njemu je dugo bila na meti i Milica Kemez, koja, iako je bila u vezi sa Borom Santanom, nije mogla da odoli njegovoj pažnji. Ipak, sve se svelo samo na zagrljaje i manju bliskost, jer je njena ljubav prema Bori bila jača od prolazne afere.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

I Aleksandra Nikolić je bila jedna od Filipovih turbulentnih veza, koja je imala i dobre i loše periode. Oni su se nekoliko puta vraćali jedno drugom, dok Car nije presekao, kada je shvatio da mu kao osoba ne odgovara, ali nije mogao a pređe ni preko njene prošlosti.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Sve u svemu, njih tri su mu donekle oprostile sve ispade, a i uvek su bile svesne da je Mina Vrbaški njegova najveća ljubav, kojoj se uvek vraća, pa tako i dan danas. Specijalno za Vaskrs, ispozirali su za kamere našeg portala, a Filip se našao između njih,sav ponosan, ili pak sa malim kajanjem sto je propustio priliku da bude sa nekom od ovih lepotica.

Autor: I.P.

#Aleksandra Nikolić

#Filip Car

#Milica Kemez

#Sanja Stanković