AKTUELNO

Evo i kako će proslaviti Vaskrs.

Tanja Rađenović, voditeljka "Nacionalnog dnevnika" na televiziji Pink, raduje se predstojećem Vaskrsu i uživa u farbanju jaja.

Foto: Pink.rs

- Što se mene tiče, meni je najvažnija čuvarkuća. Sticajem okolnosti, sa mlađom ćerkom sam ovde, Vaskrs ćemo proslaviti kod roditelja, dolazi mi brat iz inostranstva, ali ćemo Anđela ja i danas ofarbati čuvarkuću i par komada u crvenoj boji, da nas dve imamo za nedelju ujutru, da vidimo ko je bolji u tom nadmetanju - kaže Tanja u emisiji "Premijera" i dodaje:

- Moje ćerke se raduju svakom prazniku i trenutku koji možemo da provedemo zajedno. Ovog puta nećemo za Vaskrs biti zajedno, Petar i Teodora su u Crnoj Gori, Teodora će isto uraditi za nju i tatu ono što ćemo ovde Anđela i ja. Tako da ću biti sa tom "primarnom" porodicom i sigurna sam da ćemo sedeti i smejati se nekim dogodovštinama i onome što su moji pokojni baka i deka rekli i da ćemo jesti istu onu tortu koju je moja baka htela da pravi, pa će sada napraviti mama. Po prirodi stvari, tradicija se prenosi na taj način, podsećanjem na lepe trenutke.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V.