AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

U ovonedeljnoj emisiji "Magazin In" koja se svake subote emituje na televiziji Pink, autorka i voditeljka Sanja Marinković imala je priliku da ugosti pevačice Miru Kosovku, Katarinu Ostojić Kaju i Anabelu Atijas, glumicu Anju Mit i voditeljku Rušku Jakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje voditeljke koliko stanje u duše utiče na fizički izgled, Anabela je bila iskrena do koske, pa je u emisiji otvorila dušu.

Zadnje tri godine sam živela onako kako nikome ne bih poželela, ali sve je to posledica naših izbora, pa se uhvatiš u koštac s tim i guraš, ali definitivno zadnjih šest meseci sam izgledala najgore moguće, jer sve ono što me je mučilo se videlo i te kako na meni i na mojoj krvnoj slici, milion nekih bolesti sam imala i problema s kojima sam se suočila. Nedavno sam imala neku hirušku intervenciju, koja je na neki način započela taj moj oporavak. To čitavo nezadovljstvo u životu koje me je pratilo je ostavilo tragove i ja sad to čistim i rešavam - iskreno je rekla pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da izgledaš najbolje na svetu, naćićeš sebi neku manu kad si nesrećan. Pogane oči pogano vide! Gledaš sebe i vidiš sve najgore - zaključuje Anabela.

Autor: P.R.

#Anabela Atijas