AKTUELNO

Snašli su se odlično!

Ermina Pašović i Marko Đedović su odlučili da se ove noći publici predstave sa pesmom grupe Funky G ,,Napraviću lom“, a svi su željno čekali da vide kako će sve to izgledati. 

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, prošle godine u Zadruzi 3, Đedović je imao žestoke sukobe sa frontmenom pomenute grupe Gagijem Đoganijem, a sada se našao baš u njegovoj ulozi, dok sa druge strane, Ermina je imala brutalne okršaje sa Anabelom, a ove noći se našla u njenoj koži. Svi su pomno pratili svaki korak, a njih dvoje su se potrudili kako sa koreografijom, tako i sa vokalima da potpuno opravdaju temu "Život je maskenbal“. 

Đedović izimitirao je Gagija, a njegov "kostim" odmah je izazvao reakcije. Naime, na njegovoj majici pisalo je "Dragan Đo".

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo nastup možete pogledati u nastavku:

Posle nastupa Ermina i Đedović su se suočili sa komentarima stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako da ti kažem, Anabela bi bila ponosna, Đedović mi se sviđa, sve je super - rekao je Đekson.
Stvarno je bilo super, nije bilo katastrofa - složila se i Katarina.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno ste se potrudili, ovo je ozbiljan pomak. Majica mi je potpuni hit, svaka čast, "Dragan Đo" - govorila je Tijana.
Samo je trebalo ići "On odlazi sa njim", a ne sa njom. Đedoviću, lice ti je kao i duša - crna. Meni je ovaj nastup... Popravila si se, Ermina, nema treme - komentarisala je Iva.
Nadam se da si lepo nagradu potrošila. Na zube i silikone. Bolje ćuti, Iva, isto si ružna - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare žirija detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Zadruga