AKTUELNO

Zapalile scenu vrelim pokretima!

Na večerašnjoj ,,Zadrugoviziji“ pod temom ,,Život je maskenbal“ nastupile su Paula Hublin, Monika Horvat i Milica Kemez, kao ženski trio koji mami uzdahe muške populacije. 

Foto: TV Pink Printscreen

Paula, Milica i Monika su odlučile da se predstave sa pesmom ,,Super bass“, a prethodnih dana imali smo priliku da vidimo koliko su marljivo i vredno radile, kako na scenskom nastupu kada je koreografija u pitanju, tako i na pevačkom delu. Ovaj ženski trio je pomerio sve granice očekivanog, a izazovnim kostimima i vrelim pokretima nadmašili su same sebe.

Naime, one su se pojavile potpuno maskirane, iako su najavile da "večeras padaju maske!" Đekson nije treptao dok je trajao njihov nastup, a najviše pažnje privukla mu je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo nastup možete pogledati u nastavku:

Nakon nastupa, stručni žiri je dobio reč, a niko nije krio oduševljenje kada su u pitanju ove tri zgodne devojke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je neverovantno, najbolji nastup večeras. Paula, svaka ti čast! Oduševljenje! - rekla je Katarina.
Paula, ti imaš tu energiju, moram da kažem, kao i Fran, imate to nešto. Svaka čast, treba da se baviš muzikom. Milice, nadam se da ćeš sa Borom naći svoju sreću - govorila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Čini mi se da je Pauli ova pesma draga od ranije, svaka čast, sve pohvale. Kostimi su savršeni - složila se Tijana.
Ja sam izneverovao, nisam znao da Paula ovako repuje. Izložio sam se, tako mala, kompaktna, da si sebi dozvolila da budeš sa Tomom. I Fran nije normalan, ne znam kako te je pustio - rekao je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare žirija detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Zadruga