AKTUELNO

Za ovaj grad ih vezuju posebne uspomene!

Otkako je raskinuo sa Anom Korać, David Dargojević se povukao iz javnosti, a sada je rešio da napusti Srbiju i ode u Tursku.

Bivši rijaliti učesnik na društvenoj mreži Instagram je veoma aktivan, pa je tako i ovog puta pokazao svojim pratiocima gde je otišao.

Foto: Instagram.com

David je na svom profilu objavio da se trenutno nalazi u Turskoj, tačnije u Instanbu, a pokazao je i kako uživa za sve pare.

Foto: Instagram.com

Inače, Ana Korać i David Dragojević započeli su ljubavnu vezu pred kamerama u rijaliti programu "Zadruga". Prošle godine su krunisali svoju ljubav i veridbom te su imali planove da se venčaju nakon što se situacija sa koronavirusom smiri i epidemiološke mere dozvole proslave. Zanimljivo je da je David Anu verio upravo prilikom njihovog zajedničkog boravka u Istanbulu, te nema sumnje da ih za ovaj grad vezuju posebne uspomene.

Međutim, nedavno je kao bomba odjeknula vest da su Ana i David raskinuli. Biljana Dragojević, Davidova majka, se nedavno oglasila pa otkrila detalje njihovog odnosa. Istakla je da joj je veoma žao što su se razišli i da veruje da će doći do pomirenja ukoliko su emocije među njima dovoljno jake.

Autor: M.K.