AKTUELNO

Iznenadila sve!

Bivša supruga Jugoslava Karića, Elena Karaman, spremna je da navodno ode pod nož kako bi izvadila silikone iz grudi i usana, a te će je operacije koštati 5.000 evra.

- Elena se poslednjih godina potpuno vratila sebi, prirodi i odlučila da se odrekne luksuza i materijalnih stvari. S tim u vezi, počeo je da joj smeta i njen fizički izgled, kao i sve operacije koje je radila na sebi - ispričao je izvor blizak ovoj dizajnerki nameštaja.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Kako je još rekao, bivša supruga Jugoslava Karića sebe navodno više ne doživljava na taj način i sada samo želi da izgleda kao obična žena, sa borama, sedom kosom, bez estetskih intervencija i korekcija.

- Elena je već našla kliniku u kojoj će izvršiti operativne zahvate vađenja silikona. Operacija grudi trajaće nekoliko sati, pod totalnom anestezijom i koštaće oko 3.500 evra, dok će joj silikon iz usana izvaditi pod lokalnom anestezijom za sat i po vremena, a to će je stajati dodatnih 1.800 evra - ispričao je navodno blizak prijatelj Karamanove.

Foto: Instagram.com/elena.karamankaric

Kako je još rekao, nakon operacija koje je zakazala, planira da se reši i mnogobrojnih tetovaža na svom telu.

- Želi da laserom ukloni sve ono što je po telu šarala ranijih godina i nema nameru ponovo da se tetovira - završio je izvor.

Autor: M.K.

#Elena Karić