AKTUELNO

Iako se često suočavao sa svojim strahom, nije ga iskorenio.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić ukrcao se pre četiri dana, u ranim jutarnjim časovima, sa suprugom Gordanom Šaulić u avion za Ameriku, gde je otišao na koncertnu turneju.

Ekipa emisije "Premijera" i portal Pink.rs ispratili su ga na ovo putovanje, zbog kojeg je bio malo uznemiren, jer se plaši putovanja avionom.

- Kad je u pitanju pevanje, tu se ne plašim. Tu znam da sam svoj na svome i da je to moj teren. Ali kad je putovanje avionom u pitanju, već ima frke - priznao je on.

Njegova supruga, koja često ide sa njim gde god se poslom uputi, posebno voli putovanja, na koja je on rado vodi.

- Ranije to nije bilo tako jer su deca bila manja, ali, bogami, sada je zaslužila i to obilato i koristi. Evo sad je šminku zaboravila i to moramo sad ovde na aerodromu da obnovimo - rekao je Šaban.

Foto: Pinkove zvezde; Foto: Youtube

Što se tiče njegovog učešća u Pinkovim zvezdama, najgledanijem takmičenju za talentovane pevače u regionu, komentari su više nego pozitivni, a on je za "Premijeru" otkrio i kako se bori sa četiri žene u žiriju.

- Svi me hvale. Ne samo porodica, nego i prijatelji i čak i oni koje ne poznajem. Najbolje je pustiti žene da se isvađaju, a ti se samo skloni - priča Šaulić kroz smeh.

V. T.

'