AKTUELNO

Imao je šta da kaže!

Nakon što je u nedelju napustio velelepno imanje Zadruge, Anđela Rankovića smo pustili da odmori malo od svega, pa smo stupili u kontakt sa njim kako bi nam odgovorio na neka pitanja vezana za njegov boravak u Beloj kući.

Foto: Jelena Simonović

Anđela smo na samom startu upitali o njegovom boravku u Zadruzi.

Zadovoljan sam svojim učešćem, dao sam sve od sebe i pokazao svoje kvalitete, nailazim na lepe komentare ljudi, a pogotovo mi je drago što takođe dobijam lepe komentare od ljudi koji su me upoznali kroz prvu sezonu - ispričao nam je Anđelo.

Primetno je bilo da si se povukao posle priče sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom koja se desila i videlo se da se kaješ, da li smatraš da si previše brzo uplovio u nešto sto možda nije imalo perspektivu?

Sto se tiče odnosa sa Sanjom rekao sam već i ne bih dodavao ništa više, to je bila moja ishitrena i nepromišljena odluka. Znate da nisam neko ko bi ulazio u neke priče samo da bi ostao što duže u rijalitiju, ostao sam bez snage i energije i tada se moje učešće i završilo - direktan je bio Anđelo u vezi tog odnosa.

Foto: Pink.rs

Ko ti je favorit, a ko je najveća tračara u Zadruzi?

Neizvesno je još uvek, mislim da će se to pokazati pred sam finiš, ali moji favoriti su Marko Đedović i Ermina. Što se tiče tračara, ne bih mogao jednu osobu da izdvojim ali bih mogao da tu svrstam ženski čopor.

Foto: TV Pink Printscreen

Važio si za najvećeg zavodnika Zadruge. Paula, Sanja, Nataša, Ermina, Sandra, spajali su te sa svima. Koja god devojka da ti se približila govorili su da se muvate, a to je tebi po onome kako je prikazano zaista smetalo, kako kometarišeš to?

Ništa neobično za mene, to mi se događa i u spoljnom svetu i navikao sam na to ali mi je smetalo iz razloga što inače ja odmah jasno dam do znanja da li mi se neko dopada ili želim samo drugarstvo! - odgovorio je Anđelo.

Zanima nas isto cela priča vezano za Natašu i poruke koje su objavljene? Kakvo mišljenje imaš o njoj, pogotovo sto svi vide da je zaljubljena u tebe?

Postupak pokazivanja poruka je jako ružan, nekulturan i bezobrazan, tako da mi je to smetalo, a sadržaj poruka je potpuno nebitan. Nisam siguran ja u sve to sto ona pokazuje, tako da što se mene tiče ima pravo da misli ono što želi, a ja da se ne obazirem na to - bio je izričit Anđelo na pitanje o Nataši Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si se čuo sa Ivanom Marinković i Đoletom Milutinović, jer si sa njima bio blizak?

Nisam se čuo sa Ivanom, niti nameravam, a sa Đoletom jesam i sa njim ću sigurno nastaviti druženje - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Koja ljubavna veza u Zadruzi je po tvom mišljenju prava?

Ne želim da sumnjam ni u čiju ljubav, to će pokazati vreme, a moje mišljenje je da Ša oseća najveću ljubav prema Tari - rekao je Anđelo.

Da li si se možda čuo sa Teodorom Džehverović ili Mama Džehvom nakon izlaska iz Zadruge?

Nismo se čuli, mi svakako nismo u kontaktu odavno - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Zadruga