AKTUELNO

Dušica i Tanja su, svaka na svoj način, ostavile snažan utisak na članove žirija "Pinkovih zvezda".

Nakon burne svađe članova žirija, strasti su se smirile, a publici se predstavila Dragana Ivanović pesmom Stojanke Novaković Stoje "Samo".

Foto: TvPink Printscreen

Članovi žirija ponovo su ukazali na fizičku sličnost između takmičarke i Stoje, a onda je svoj komentar dala Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- Dušice, zašto svaki put biraš Stojine pesme? Meni uvek zvučiš kao Stoja. Dobro izgledaš, sjajna si pevačica, ali se meni nešto nije dopalo ovo izvođenje, bilo mi je usiljeno - iskrena je bila pevačica, a Zorica Brunclik dodala je da Stoja i Dušica prilično slično zvuče.

Foto: TvPink Printscreen

- Stekla sam utisak da je suviše afektiranja bilo u ovoj interpretaciji, ali ruku na srce, Stoja ako nekada promukne može tebe da povede na nastup, ona da otvara usta, a ti da pevaš i niko ne bi primetio, jer ti si zaista svoju ljubav prenela i u ovu interpretaciju.

Posle Stojine dvojnice, na scenu je izašla Tanja Nikolić Čukić, koja je otpevala pesmu Zorice Brunclik "Lažem sebe". Svojim izvođenjem bacila je u trans publiku, voditelja, pa i članove žirija koji nisu štedeli komplimente na račun njenog pevanja.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je primer šta se ovde traži! Pinkova zvezda ne treba da imitira ni Oliveru Katarinu, Stoju, Zoricu Brunclik, Draganu Mirković... Treba da pevaju njihove hitove, ali da imaju nešto svoje. Pevala je na svoj način i dala dušu, zaslužuje da bude Pinkova zvezda - bio je oduševljen Miroljub Aranđelović Kemiš.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si, zaista, jedna od retkih kandidatkinja koje nas svojim talentom išamaraju. Te ovaj stih, te ovaj fah, ova pesma... Sve si pevala, svakako si bila obučena, a sada sam skinula jedan triler koji si ubacila, a koji ja inače ne pevam. I ja sam od tebe nešto naučila. Ti nisi bomba, ali si ti metak! - nije štedela komplimente Zorica Brunclik.

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#pevačica

'