AKTUELNO

Jela sam po tri čokolade dnevno - otkriva pevačica.

Popularna mlada pevačica Aleksandra Mladenović zbog problema sa hormonima ugojila se čitavih devet kilograma, ali sada je uspela da svoju liniju dovede do savršenstva.

Foto: Instagram.com/aleksandra_mladenović

- U jednom periodu imala sam mnogo stresnih situacija koje su dovele do hormonskog disbalansa u mom telu. Zbog toga sam se ugojila devet kilograma, a zatim upala u depresiju. Javnost je brže bolje odmah osula paljbu po meni, govorili su kako sam se izbotoksirala. Nisam mogla ponaosob da objašnjavam da nisam ubrizgavala botoks - počela je priču Mladenovićka i dodala da je utehu našla u hrani.

- Jela sam devet puta dnevno. Non-stop sam bila gladna. Ja, koja ne volim slatkiše, jela sam po tri čokolade dnevno. Normalno je da sam se ugojila kada sam u tim momentima jela kao nenormalna. Sve mi je odlazilo u zadnjicu i lice, dobila sam čak i podbradak.

Uvidela je da je vrag odneo šalu i da mora da probuši kašiku.

- Morala sam da promenim ishranu. Nisam mogla da zamislim obrok bez hleba, a sada sam ga skroz izbacila, kao i gazirane sokove i ostale nezdrave namirnice. U početku mi je bilo teško jer sam dete sa sela koje nije naviklo da se hrani salaticama. Majka mi je rekla: "Šta to jedeš, sine moj, je l' to neka trava, ljubi te majka.". Bila je šokirana, a ja sam joj odgovorila: "Ćuti, ne staj mi na muku". Pored voća i povrća, pijem i čajeve za izbacivanje tečnosti. Poslednji obrok pojedem oko sedam uveče - rekla je pevačica.

Aleksandra je ostavila jedan dan oduška u nedelji kad može da jede šta poželi.

- Tada ceo dan pijem gazirani sok, jedem pljeskavicu, to radim da me želja mine. Ali zato posle sam celi dan na detoksu. Tada pijem samo sokiće od voća, povrća, nane...

Pevačica ističe da je za dva meseca smršala četiri kilograma, ali da mora još.

- Već se mnogo bolje osećam, nisam natečena, imam više energije... Želja mi je da skinem još pet kilograma, pa da se vratim na staru kilažu - završava Mladenovićeva.

Za kraj, evo šta jede Aleksandra, a otkriva i jedan trik.

Doručak: Jaja sa avokadom i krompirom

Ručak: Belo meso sa roštilja i povrće

Večera: Salata od tune

- Kada legnem u krevet i počnu da mi krče creva, samo pogledam u plafon i kažem: Nema veze, sada ću da spavam i dam sve od sebe da utonem u san - otkrila je pevačica.

Autor: P.R.

#Aleksandra Mladenović