AKTUELNO

Pošto sama nije imala više dece, sreću je pronašla u unučićima.

Pevačica Neda Ukraden, koja ima samo ćerku Jelenu, priznala je da je imala želju da ima još dece i otkrila zbog čega joj se ta želja nije ostvarila.

- Molila sam Boga da imam više dece. To što nisam imala više dece samo je sticaj oklonosti, a ne zato što nisam mogla da rodim. Prosto nisam imala muža i adekvatne uslove, jer dete treba da ima i oca i majku. Ajde to da otac i majka nisu u braku, ali makar su blizu i u dobrim odnosima - rekla je ona u jednoj emisiji.

Neda je otkrila i da joj je njen otac mnogo pomogao u odgajanju ćerke, koja ju je učinila najsrećnijom bakom troje unučadi.

- Kada sam podizala svoju Jelenu, iako sam bila razvedena, imala sam punu podršku svog oca. Kada se udala, rođenjem čak troje unučadi, ostvarila je i moj san i ispunila mi svaku želju. Učinila me je srećnom i presrećnom. A što se tiče materijalnih stvari, mislim da nije sreća marka automobila ili bunde koju nosiš. Sreća je u tebi i oko tebe, ljudima sa kojima se družiš i posao kojim se baviš, a isto tako možeš biti jako nesrećan ako imaš dobar auto parkiran u garaži ili sa nekom skupom krpom - zaključila je pevačica.

V. T.

'