AKTUELNO

Folk pevačica našla se u problemu već na samom početku večeri.

U večerašnjim "Pinkovim zvezdama" led je probio devetnaestogodišnji Aleksa Savić, koji se predstavio baladom Zdravka Čolića "Ti si mi u krvi", zbog koje je dobio brojne komplimente na račun svog izvođenja, ali i poneku kritiku. Svoj komentar prva je dala Dara Bubamara, koja je na samom početku napravila grešku - pevačica je, naime, zaboravila pravila, pa je mislila da odmah treba da glasa umesto na kraju, kada svih četvoro takmičara iz prve grupe završe svoje nastupe.

Foto: TvPink Printscreen

Čim joj je Milan Kalinić objasnio pravila, Dara je prešla na komentarisanje kandidata.

- Šta da kažem za Aleksu? Divno peva, divna pesma... Meni se sve ovo, stvarno, dopalo. Scve je bilo savršeno - iskrena je bila Bubamara, a onda je Kemiš takmičaru ukazao na to da je falširao prilikom dominantnog izdržavanog tona.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Da si bio lep - lep si, da si bio nadahnut - jesi, odabrao si dobru pesmu za ovaj krug, tako da ćemo ovaj falš da izbrišemo - dodala je Zorica Brunclik.

Posle Alekse, kao druga takmičarka u prvoj večerašnjoj grupi, nastupila je Zorana Stevanov, dvadesetogodišnja devojka iz Obrenovca koja je otpevala pesmu "Sanjam".

Foto: TvPink Printscreen

Njen nastup oraspoložio je članove stručnog žirija koji nisu štedeli komplimente na račun njenog večerašnjeg predstavljanja na glamuroznoj Pinkovoj sceni.

- Ona ima nadimak umetnički Frcokla. To je ovo nasred čela što ima, na tu frcoklu je mene oborila s nogu, to joj je zaštitni znak - odmah je rekla Zorica, što je nasmejalo pevačicu, a onda primetila da je Zorana bila u grču i da nije bila u potpunom skladu sa pesmom koju je pevala. Nakon Zoričinog, usledio je komentar Dragane Mirković.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si rođena za scenu. Kada nisi u grču, možeš mnogo toga da pokažeš, čak i da upotpuniš scenski nastup glumom na sceni. Dopada mi se što ideš ka tim pop vodama, mada mogla si još više da budeš u pop pesmi, to je tvoj teren - izjavila je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Aleksa Savić

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

#Zorana Stefanov

#Zorica Brunclik

#pevačica

'