AKTUELNO

U najtežem trenutku nisam bio pored supruge da joj budem podrška - otkrio je pevač.

Pevač Marko Bulat pore nekoliko meseci preživeo je pravu agoniju kada mu se ćerka Dorotea prevremeno rodila. On i njegova supruga Marija prošli su kroz pravi pakao koji donosi neizvesnost da li će njihova beba preživeti ili ne.

Foto: Printscreen Instagram

Bulat je sada gostujući u emisiji ''Gold subotom popodne'' koja se emituje na TV Pink otkrio jezive detalje, do sada nepoznate javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Uzdali smo se u Božiju volju. Tih dana smo se osećali užasno. U dubini duše sam znao da će sve biti u redu sa Doroteom, a te večeri kada se ona prevremeno rodila u 27. nedelji, ja sam morao da pevam. Kada su mi preko telefona rekli da je pitanje da li će dete da preživi noć ja sam te večeri pevao. Ne pitaj me uopšte kako je to izgledalo. Niko te ne pita kako je tebi. Privatno preživljavaš agoniju, a ovako moraš da zabavljaš ljude. U najtežem trenutku nisam bio pored supruge da joj budem podrška - otkrio je pevač voditeljki Mariji Lazić u njenoj emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Markova i Marijina beba sada se uspešno oporavlja u njihovom domu, a novopečeni roditelji uživaju u svakom trenutku koji provedu pored Dorotee.

Foto: Instagram

Autor: M. K.

#Marija Bulat

#Marko Bulat

#pevač

#ćerka

'