AKTUELNO

Otvorila dušu!

Pevačica Milica Pavlović važi za jednu od ubedljivo najzgodnijih pevačica na domaćoj estradnoj sceni, ali za medije otkriva da se ne oseća baš uvek tako.

Foto: TV Pink Printscreen

Početkom aprila, mlada pevačica boravila je na primorju, u Crnoj Gori, gde je uživala i upijala sunčeve zrake, a možemo slobodno reći i pokrenula sezonu kupaćih kostima. Nakon objavljenih fotografija na Instagramu, samo su stizale pohvale na račun njenog izgleda, a ona je otkrila da li ona sebi nekada nađe neku manu, bez obzira na mnoštvo pozitivnih komentara.

Realno, žena nikada nije zadovoljna sobom stoprocentno. Ali sam vremenom naučila da volim svoje telo. I kada imam višak kilograma, pa taj stomačić izađe i kada se ja najedem. Nekada ustanem nervozna, pa samoj sebi nisam lepa - istakla je Milica i dodala čime ona to voli da privlači.
Iskreno, što sam starija, a i kada sam bila mlađa, uvek sam volela da privlačim pričom, vaspitanjem, svojim stavovima, energijom, a da nije prioritet baš na izgledu. Iako, moram da podvučem da je jako bitan za ovaj posao. Nije najbitniji faktor, ali je jako poželjan - zaključuje pevačica.

Autor: P.R.

#Milica Pavlović