AKTUELNO

Članovi stručnog žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja imaće najteži zadatak do sada - da izaberu kandidate koji će nastupiti u polufinalnim emisijama "Pinkovih zvezdica".

U najpopularnijem dečijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", ovog petka došlo je vreme je za teške odluke.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dvadesetoro daće sve od sebe da zasijaju kao nikada do sada, oduševe žiri i obezbede sebi plasman u predstojeće polufinalne emisije, a članovi stručnog žirija biće na najvećim mukama do sada.

Foto: TvPink Printscreen

Milionski auditorijum Televizije Pink ponovo će uživati u nastupima najtalentovanijih tinejdžera sa ovih prostora, a njihove izvedbe emotivnih i zahtevnih numera ponovo će izazvati lavinu emocija pojedinih članova žirija, ali i svih onih koji večeras budu bili uz program najgledanije komercijalne televizije.

Pročitajte još... RASPLAKAO JE GOCU u Pinkovim zvezdicama: Todor se zbog OVOG nastupa ODREKAO VAŽNOG DOGAĐAJA! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite do sada najuzbudljivije i najnapetije izdanje "Pinkovih zvezdica" koje je na programu večeras u 21:30h na televiziji Pink!

Foto: TvPink Printscreen

Delić onoga što vas očekuje u poslednjoj emisiji pred polufinale najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima pogledajte u nastavku:

D. Tanasijević

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Kiki Lesendrić

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Televizija Pink

'