AKTUELNO

Ne može da odoli hrani!

Pevačica narodne muzike Nada Topčagić požalila se da je za njenu novu figuru zaslužna korona jer se zbog pandemije slabo kreće, ali priznaje i da često ne može da odoli poslasticima koje sama sprema.

Foto: TV Pink Printscreen

Nada kaže da je svoje sigurno gnezdo pronašla na Tari, pa se tamo izolovala kako bi se sačuvala od opakog virusa koji vlada svetom, ali i da ju je to koštalo vitke figure, koju je godinama unazad čuvala.

Skoro sam se čula s prijateljem koji je ujedno dobar i sa Evom Ras. Ona me je pred njim iskritikovala i poručila mi: "Kakva Nada, je li ona normalna? Zašto se toliko ugojila, ona je prirodno lepa žena. Nada ima 20 kilograma više i mora pod hitno da oslabi kako bi svoju liniju dovela do perfekcije". I mogu vam reći da je Eva zaista u pravu. Kad god vidite da me nema dugo po raznim emisijama, to znači da sam se ugojila i da planiram da oslabim. Svaki put u medijima moram da izgledam drugačije i sveže kako se ne bih zgadila ljudima - priča Nada za medije.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedem sve domaće, ono što napravim sama. Zimnica, razne paprike, ajvari, slatko, zapravo ono što deca i Zlatko vole. Dogodi mi se da nabacim koji kilogram viška, jer smo svi gurmani. Usporilo me je i sve ovo oko virusa korona, slabije se krećem i zbog toga imam višak. Međutim kada izađem na scenu i moj stilista i dobar prijatelj me sredi, kod mene se ne vidi nijedna mana. Odećom sve prikrijem i ponovo budem nova Nadica - završava pevačica.

Autor: P.R.