AKTUELNO

Dame su se potrudile da zablistaju u crvenim stolicama.

Uskoro se približava završnica treće sezone "Pinkovih zvezda" kada će jedan od talentovanih takmičara odneti laskavu titulu najboljeg.

Tokom jučerašnjeg dana u Pinkovom studiju u Šimanovcima snimano je polufinale "Pinkovih zvezda", a na društvenim mrežama neke od članica žirija podelile su sa svojim fanovima kako će izgledati ove subote dok budu ocenjivale kandidate.

Dara Bubamara je odlučila da u polufinalnoj emisiji bude elegantna te je izabrala dugu crnu haljinu sa providnim donjim delom.

Zorica Brunclik, kojoj o stajlingu vodi računa njena ćerka Zlata, obukla se takođe u crno, a aksesoarima svoju odevnu kombinaciju učinila je zanimljivijom. Zorica je stavila i upadljivu ogrlicu, minđuše i srebrni šešir, a tu su i naočare sa cirkonima.

Sa svojim fanovima na društvenim mrežama fotografiju sa snimanja podelila je i Maja Nikolić koja je obukla crvenu haljinu sa dubokim dekolteom koju je oplemenila ešarpom.

Ne propustite polufinalnu emisiju najpopularnijeg muzičkog šou programa "Pinkove zvezde" koja je na kanalu Televizije Pink ove subote posle 21:30.

Autor: J. V.

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Takmičenje

#Zorica Brunclik

#emisija

'