AKTUELNO

Nije joj bilo lako.

Zorica Erić je osvojila manje glasova u duelu sa Janjušem, te je morala da napusti "Zadrugu". Ona se zaputila ka studiju voditeljke Dušice Jakovljević, gde ju je sačekala ćerka, a i prijatelj, sa kojima je imala emotivan susret.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što ranije nisam ušla, da se bolje prilagodim. Iskrena da budem, uslovi unutra su super, mnogi te uslove nemaju kod kuće, svako ko se žali, to je bezobrazluk - rekla je Zorica.
Rekla si da ti je najteži trenutak kada se Miljana ošišala - prokomentarisala je Dušica.
Da, to mi je jako teško palo. Nikad nisam bila u situaciji da vidi kada se kod nekog probudi to i pratiš iz dana u dan kako neko psihički tone... Išla sam na vrata apartmana, kucala joj te noći, da vrati makaze Kristijanu, kad sam je videla posle, bile su mi pune oči suza... Sada je okej, jeste... Ja sam onda nakon dva dana se zapitala, da li sam ja normalna, šta se ovo dešava, zbog čega sam ja plakala - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvi su ti ovi sukobi u kući? - pitala je Dušica.
Tara i Ša, sačuvaj Bože, prešli sve prepreke, ušli u vezu i onda tek krenuo pakao... Umesto tad da se vole... Ja ne znam šta je ovo... Generalno, svi koji su ušli u neke odnose su zažalili. Jutros sam slušala svađu Tare i Ša, Maju i Janjuša sam imala na metar od mene. Tara da nije ušla u sobu, Maja ne bi izašla... Ja ne znam šta nije u redu sa Majom... Ja sam pokušavala da razumem, šta je to što nju tera da se tako ponaša, gde je njena granica? Zaista vidim da ona nema granicu. Savetovala sam je najiskrenije, da se ne ponižava... - govorila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.