AKTUELNO

Ovo je tajna njenog savršenog izgleda!

Reporter emisije ''Premijera'', Nemanja Vujičić, našao se u srcu Beograda i uživo u program emisije ''Premijera Vikend Specijal'' uključio je popularnu pevačicu Katarinu Kaju Ostojić, direktno sa treninga.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona premijerno otkriva tajnu svog besprekornog izgleda.

Nedeljom uglavnom ne vežbam, ali danas zbog televizije ''Pink'', sam odlučila da vežbam. Vežbanje mi je puno pomoglo, ali stvari su se bitno promenile kada sam menjala ishranu. Pola je trening, pola nutricionista Ana Petrović, bez discipline nema rezultata - ističe pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam smanjila želudac, malo sam kukavica, nisam totalni protivnik tih stvari, samo ako postoji neki značajan višak kilograma, koji ne može da se skine prehranom i vežbanjem, a malo se i plašim. Ja sam do ovih rezultata došla vežbanjem.

Njen život u Beogradu se dosta razlikuje od onog koji vodi van granica naše zemlje.

Svaki dan imam neku akciju, što je potpuna suprotnost mog života u Francuskoj ili Belgiji. Ovde imam poslovne obaveze, sad mi je vrlo dinamičan boravak ovde.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta se spekuliše o njenoj vezi za hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, a ona to komentariše ovako:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam zaljubljena, još uvek. Nikad nisam bez jače polovine, ništa se nije promenilo. Ali neću stati na ludi kamen, nema potrebe da razmišljam o tome. Nikada nisam smatrala da je taj papir nešto bitno, a uvek mi se to namestilo. Verujem da će ovoga puta srce biti to što drži dvoje ljudi zajedno do kraja života - priča pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Progovorila je i o planovima svoje ćerke, koja već upisuje fakultet.

Ćerka se odlučila da upiše fakultet za biznis, želi da pravi pare, meni se to dopada - zaključila je Ostojićeva i za kraj zajedno sa voditeljem uradila nekoliko sklekova.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Katarina Kaja Ostojić

#Mateo Plavlović