AKTUELNO

Pevačica izgleda ne može da bude mirna.

Pevačica Maja Nikolić, koja je izazvala opšti haos u "Pinkovim zvezdama" u subotu, odlučila je da nastavi da provocira svoje kolege iz crvenih stolica najgledanijeg muzičkog tamičenja u regionu.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, ona je tada, kako bi osigurala prolaz Sari Reljić, jednom od svojih favorita, njoj dala 10 bodova, dok je Žarko Stanojević od nje dobio 1 bod, čime ga je eliminisala iz daljeg takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog toga su Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš počeli da se svađaju sa njom, a njihovu stranu je držala i Dragana Mirković, dok je Šaban Šaulić pokušavao da bude neutralan u najžešćoj prepirci koja se do sada odigrala u "Pinkovim zvezdama".

Foto: TvPink Printscreen

Sada je Maja odlučila da nastavi po starom, pa je na današnjem snimanju napravila kratak video u kojem se može videti mali deo Sarinog nastupa, želevši još jednom da naglasi da je pravoj dala maksimalan broj bodova.

Da li će se sukob nastaviti, zašto je Kemiš seo do Maje i ko će proći u finale ove uzbudljive sezone možete gledati tek naredne subote, 17. juna, dok će se ove subote, 10. juna, znati ko su drugih osmoro polufinalista.

Autor: V. T.

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

#Zorica Brunclik

#pevačica

'