AKTUELNO

Pevač se javno požalio!

Nataša Kojić Taša je svojevremeno otpočela muzičku karijeru u Srbiji, da bi potom rešila da odustane od mikrofona, te je upisala prestižni univerzitet u Sjedinjenim Američkim Državama i ostala da živi u Los Anđelesu.

Naime, zbog problema sa papirologijom Taša ne može da se vrati u Srbiju, a njen otac, pevač Dragan Kojić Keba, je u poslednjem intervjuu otkrio da su ipak svakodnevno u kontaktu, kao i da mu je upravo ona radila spot za poslednju pesmu.

Nataša je super. Živi u Los Anđelesu. Njoj je lepo. Tamo se ponovo budi život koji je stao u doba pandemije, ali ja se sećam i ranije da tamo svi ležu već u 11 sati uveče jer je to ipak industrijski grad što se filma tiče - ispričao je Keba u Premijeri.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Kažu da se tamo sve vraća u normalu. Ranije sam išao svake godine tamo, ali nisam išao sad već dve godine. Ranije sam, što se kaže, spajao lepo i korisno, odnosno da odem i na turneju i kod Nataše - dodao je pevač.
Nadam se da ću je sledeće godine posetiti, ali već dugo i željno iščekujem da ona dođe ovde. Kao roditelj je podržavam u svakom mogućem pogledu i srećan sam kad je ona srećna, a ona je stvarno srećna. Ona nije deset godina bila u Srbiji, a još je ovde nisu zaboravili - zaključio je Keba uz osmeh.

Foto: Instagram.com/natashakeymusic

Autor: P.R.