AKTUELNO

Uživaju na Kopaoniku!

Ona se u svom Novom Sadu i porodičnom domu oseća najbolje, a to često predstavlja i putem društvenih mreža. 

Mama dve devojčice, pevačica i voditeljka, Ena Popov, odlučila je da spakuje kofere i ode na Kopaonik u društvu supruga.

Foto: TV Pink Printscreen

Suprug i ja se skijamo do ujutru, prvi smo na stazi, odemo u sobicu, odmorimo, dremkamo. To je za nas luksuz, jer se skoro nije dogodilo da imamo priliku da dremamo u toku dana, pa maksimalno koristimo. Posle odemo na neki ručak, nešto popijemo, vratimo se u sobu, gledamo seriju, šetamo. Apsolutno jedan savršeni odmor i uživanje. Uživamo kako za sebe, tako i jedno u drugom - rekla je Ena.

Foto: TV Pink Printscreen

Progovorila je i o nesuglasicama koje tokom braka ima sa svojim izabranikom.

Pošto smo mi ovde u fazi medenog meseca, sve nam je potaman, uživamo, tako da ja ne mogu da se setim oko čega sam ikada imala nesuglasice sa svojim suprugom. Na ovo pitanje mogu da odgovorim kada se vratimo nekoj dnevnoj i životnoj rutini, kada osvežim pamćenje - ispričala je Popovova.

Foto: TV Pink Printscreen

Deca su sa bakama, uživaju i šalju nam poruke da se ne vraćamo brzo. Inače suprug i ja imamo to poravilo da s vremena na vreme, otputujemo negde potpuno sami, bez dece, jer uviđamo da to dobro utiče na naš odnos. Svi parovi, pored toga što su roditelji treba da budu jedno drugome momak i devojka - dodala je.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkriva i koji naslov o sebi bi uklonila da ima tu moć.

Ko kaže da ja nemam tu moć? Možda kada bih se zaista potrudila da izbrišem neke naslove o sebi bih u tome i uspela. U momentu kada sam ja bila u zenitu svoje popularnosti, o meni su svakodnevnoi pisali i 90% toga nije bilo istinito. Ali ne živim u prošlosti, neću da se stresiram, uživam u onome što je sada, jer mi je sada fantastično - kaže Ena.

Spekuliše se i da se vraća na muzičku scenu Srbije.

Biće pesama, snimila sam pesmu od Lejdi Gage, a da li će biti mojih, još uvek to nije opcija u glavi, mada ko zna šta život nosi - ispričala je Ena Popov.

Autor: M.M.

#Ena Popov