AKTUELNO

Haos.

Dok je Aleksandra Nikolić odgovara na pitanja u emisiji radio "Amnezija", u studio su stigli i Maja Marinković i Janjuš, koji su odgovarali na pitanja voditelja Bore Santane i Milana Jankovića Čorbe.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi nismo u vezi, niti ćemo biti. On me je pitao da li ćemo biti, ne znam da li je bio ironičan. Ležali smo, zagrlili se, tako je, ali što se mene tiče, ja ne želim da kvarim njihovo drugarstvo. Aleks je kvarila naš odnos dok smo bili u vezi. Ja sam se ohladila i od jednog i od drugog odnos. Prija mi Janjuševo društvo. Ja jesam neke stvari loše uradila, pravila sam greške, uradila neke stvari koje nije trebalo. Javno se izvinjavam Janjušu zbog toga, mislim na taj s*ks u izolaciji (sa Čorbom), naš odnos nije bio zdrav. Odnos ne mogu da definišem. Janjuš je ljut na mene, verovatno će ispričati nešto deseto, a Aleks se smeje od muke. Ja znam gde njegovo srce pripada... Karma je k*čka i to je istina, gledam po sebi. Meni su se tako loše stvari vratile. Moje mišljenje je da su njih dvoje imali nešto kada su bili napolju. Nema šta da se polemiše. Ja imam pravo da radim šta hoću. Taki mi je rekao da se distanciram od oba odnosa, ali ja kažem da neću ulaziti u vezu, ali postoji nešto ovde - poručila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan svim gledaocima, svim dragim fanovima, u životu kaže kada čovek na kocki izgubi i zaduži se, mora da vraća pare na kocki. Sve se mora vratiti. Ja Maji nisam hteo da vraćam, video sam kako je skrhana emotivno, zvao je na krevet, uvek je došla. Grlili smo se, ljubili ovako, tu ovako, bili smo pokriveni, nije bilo ništa previše intimno... Ona je i plakala ispod jorgana, rekao sam joj da ne plače, tešio je. Posle 3 meseca mi je bilo drago da je zagrlim, nisam imao priliku sve ovo vreme. Danas su mi se vratila stare uspomene - pričao je Janjuš.
‚Ja shvatam Janjuša ozbiljno - dodao je Čorba.
Pitao sam je danas da li ćemo biti u vezi, da se oprosti sve. Ona to nije shvatila ozbiljno, rekla da ne želi u vezu, ja sam rekao okej. Od ovoga trenutka nećemo komunicirati, niti imati bilo kakav kontakt. Pitam te sada, da li hoćeš da budeš sa mnom u vezi? - poručio je košarkaš.
Ne, neću ni sa kim da budem u vezi, pritom je ironičan - odbrusila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.