AKTUELNO

On je do sada vešto izbegavao ovu temu.

Mladi srpski glumac Aleksandar Radojičić koji se proslavio ulogom Balerine u Montevideu uživa već više od godinu dana u ljubavi sa mladom manekenkom Cecom Živojinović.

Foto: Printscreen

Aleksandar sa njom retko objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a za razliku od njega, Ceca se s vremena na vreme pohvali njihovim zajedničkim fotografijama. Radojičić je do sada vešto izbagavao da govori o svom emotivnom životu, a sada je konačno otkrio detalje ljubavne romanse sa atraktivnom manekenkom.

Foto: Printscreen Instagram

Nije da ja to krijem, samo ne pričam previše o tome. Uživam u životu. E, sada da li je život Instagram, mislim da nije. Neke stvari izbacujem na Instagramu. Na mnoge momente sa ćerkicom sam ponosan, pa ih postavljam na Instagram. A nikada mi nisu smetale fotografije koje Ceca objavljuje. Meni je najbitnije da se sačuva suština, a to da li ću da postavim sliku neće ništa bitnije promeniti - kaže glumac i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

Naravno da promovišem ljubav u svakom smislu. Ljubav prema detetu, ljubav prema prijatelju, prema devojci. Ne stidim se tih stvari. Ali ne volim mnogo da pričam o svojoj vezi, jer onda tu dolazi mnogo pitanja: da li su još zajedno, kako im je u vezi i slično. To je nebitno. Te stvari su promenljive, a onda skrećemo sa neke suštine - rekao je Radojičić.

Autor: Pink.rs

#Aleksandar Radojičić

#Ceca Živojinović

#Veza

#glumac

'