AKTUELNO

Niko se nije nadao da će upravo on da zameni jednog od najomiljenijih članova žirija.

Među članovima žirija u najgledanijoj muzičkoj emisiji ''Pinkove zvezdice'' došlo je do malih promena, pa je danas na snimanju umesto Aleksandra Saleta Cvetkovića, frontmena grupe ''Tropico bend'', došao drugi pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, kako saznaje Pink.rs, Sale će biti odsutan sa snimanja neko vreme zbog neodložnih obaveza, a na njegovo mesto sešeće pevač Zoran Kiki Lesendrić koji će dok se njegov kolega ne vrati ocenjivati talentovane mališane.

Pročitajte još:

ROKO ODGOVARA NA VAŠA PITANJA: Danas UŽIVO vaša omiljena Pinkova zvezdica druži se sa vama!

Foto: Andrej Nihil

Iako Zvezdice obožavaju Saleta, oni su se obradovali kada su videli da će imati priliku da upoznaju i čuju mišljenje Kikija Lesendrića.

Kako se Kiki snašao u ulozi žirija, ali i kako su talentovani mališani reagovali na njegove komentare i savete, saznaćete u petak u najgledanijoj epizodi muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezdice''. A osim u crvenoj stolici, svi ljubitelji benda "Piloti", Kikija će moći da vide, ali i čuju na koncertu 10. juna na Tašmajdanu.

Foto: Pink.rs

Ovog petka uslediće najteža emisija "Pinkovih zvezdica" u ovoj sezoni, a zbog čega je to tako, saznajte upravo gledajući svoj omiljeni mužički šou za mališane.

Autor: B. R.

#Kiki Lesandrić

#Pinkove zvezdice

#Sale Cvetković Tropico

'