AKTUELNO

Šok!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", postavljeno je za Nenada Aleksića Ša: "U kom trenutku si promenio mišljenje o Sanji i zbog čega, i kakvo je to njeno ponašanje pa si je nazvao "k*rvom raspalom"?"

Foto: TV Pink Printscreen

To je više ono u svađi i nije mi prvi put, imam taj neki kretenski rečnik kada se iznerviram. Ranije je bilo nekih detalja i ona me je nervirala i kada smo Tara i ja krili svaku priču, ali eto negde od ukućana dok sam pokušavao da sakrijem, ona je govorila naglas sve šta pričamo i to mi je jako smetalo! - rekao je Ša.
Uvek u svađi koristim samo ono šta znam, o mnogim osobama mnogo znam i u svakoj svađi ja koristim sve detalje koje ukućani koriste, i kada se desi svađa ja sve to kažem. Ja do sinoć nikada ništa tako slično nisam za nju rekao! Ja mogu da kažem da je Sanja slobodnija, i te detalje ne znam i ona voli da flertuje i da se tako oblači i drugačija je, nije devojka koja će da stane u nečiju vezu i slobodnije se ponaša, i takve devojke i moja devojka među njima, meni nije lepo! - dodao je on.
Ja sam se o Taru ogrešila i verovala sam Nenadu, dok se sve dešavalo a bila je moja drugarica. Nenada sam smatrala prijateljem, ali mi je ona rekla da to nije tako i ona svađa od juče, bila je zato što je bila ta žurka, ali ja se ne bih svađala sa njim da nije rekao da smo mi "vesele devojke", nabrojao je devojke koje nisu u toj grupi, ali ja se tu nisam našla pa sam se našla uvređenom i plus me je izvređao. On kada je u svađi sa devojkama, on udara na moral! Ja sam uvek bila tu za njega, kao i on za mene, ali ne znam zašto se folirao jer sam mu želela dobro i nisam htela da ih razdvojim. Nenad je pogubljen i ne zna šta radi, i od njega sve može da se očekuje i pecka najniže, i iskreno postala sam ravnodušna. Ja kada sam saznala da on priča kako mi nismo prijatelji, tada me je razočarao. Između nas nikada nije postojala hemija nikakva, ni sa moje ni sa njegove, samo nam je prijalo da se zagrlimo, to mi je rekla i Ivana, kada mu je teško da ga zagrlim! - rekla je Sanja.
Mi smo bili napolju zajedno, ali učetvoro i Sanja nikada nije bila prisna sa njim, ali nikada ovako i Ivana je rekla da ima poverenja u njega i da nije problem da se zagrle, ali verujte mi Ivana i niko ne bi to trpeo jer je bilo jako prisno, i znam da nikada nisu imali takav odnos! - dobacila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga