AKTUELNO

Bori se da sa suprugom Rašom Novakovićem dobije još jedno dete.

Pevačica i članica žirija ''Pinkovih zvezdica'', Goca Tržan, otkrila je da se bori sa dijabetesom i da zbog toga ne može da ostane u drugom stanju.

Foto: Instagram

- Poslednjih meseci sam dosta smršala, ne jedem šećer i hleb zbog hormonalnog statusa i zbog toga sam mnogo nervozna. Imam strog režim ishrane i moram da vodim računa kako bih kasnije mogla da krenem na vantelesnu, jer imam problem sa dijabetesom. Zbog zdravlja moram da vodim računa kako ću i šta da unosim u sebe jer mi preti da dobijem dijabetes tipa dva. Sve šećere i bela brašna sam izbacila zbog toga - rekla je Goca i ističe da je sličnu borbu već jednom vodila.

Pročitajte još:

ODLAZE IZ KEBINE KUĆE! Seve i Igor grade kuću, a od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Foto: Kobra

- Zbog neredovne ishrane i neurednog načina života pre tri godine sam dobila dijabetes, pa sam držala dijetu. U međuvremenu sam se malo pridržavala saveta lekara, a malo sam kršila pravila. Međutim, sada sam se baš uozbiljila što se toga tiče i vrlo poštujem sve što su mi lekari rekli. Rekla mi je doktorka da zbog hormona moram da pripazim na ishranu i to radim najviše zbog veštačke oplodnje - objašnjava Goca i otkriva da se u prvoj trudnoći dosta ugojila i misli da će se to dogoditi kada ponovo ostane trudna.

Tržanova se malo našalila rekavši da želi još nekoliko dana da uživa u vitkoj liniji.

Foto: TvPink Printscreen

- Kada zatrudnim, izgledam kao nilski konj, hoću da se još malo provlačim ovako vitka. Teško da ću u tom periodu biti normalna, ali imam veliku želju da ponovo imam bebu. Imam u planu da do kraja godine sve završim oko veštačke oplodnje i trudnoće - završava pevačica.

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

#Trudnoća

'