AKTUELNO

Iako su prijatelji, nije ga štedeo!

U emisji ''Pitam za druga'' na ''RED'' televiziji, Ivana Šopić i Ana Radulović ugostile su pevača i jutjub senzaciju Nenada Marinkovića Gastoza. Zajedno su komentarisali sve aktuelnosti iz ''Zadruge 4''.

Foto: Red TV

On je odnos Tare i Ša uporedio sa odnosom Slobe i Lune.

Moj brat, Nenad Aleksić Ša, je otišao u p.m. i mnogo mi je krivo zbog toga, znam i Taru lično, ali ja ovo ne mogu da podržim nikako. Znam i njegovu ženu i burazera i ćaleta, celu familiju. Mi sudimo iz ove perspektive i ne možemo da uđemo u njhovu glavu, jer tamo su okolnosti od kojih prsneš do kraja. Posledice će tek da vidi. Mislim da je moj drug Ša otišao u tri lepe - rekao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrio je i šta bi mu rekao da može da popriča sada sa njim i da li misli da se zaljubio?

Zatvoren prostor, Tara je tu uletela kao neko ko će da te bodri. On je verovatno lik kom treba neko da ga digne u svom tom ludilu i na trenutak je zaboravio na sve što ima napolju. Iskreno sad pričam, Ivanu mnogo poštujem i volim. Bio sam tu na telefonu sa njom kada je bio u ''Zadruzi 2'' i hedlovao neke stvari. Ovo ne mogu da podržim - istakao je Gastoz.

Foto: Red TV

On je moj drug ja razumem zatvoren prostor, ali mislim da je mogao da bude mnogo jači od toga. Pogubio se ne zna šta radi, ali da zatvoriš toliko velika vrata... Ja osećam da se on i sad kaje, ali je na nekoj lestvici ''Kajem se, ali hoću da mi bude lepo, iz tog kajanja hoću da sebi taj rijaliti učinim lepšim''. Ja ne osporavam da je njemu sa njim lepo, ali to je katastrofa. Nisam se čuo sa Ivanom, samo smatram da je moj prijatelj napravio katastrofalnu grešku. Tara je okej, ali me baš zabole da je veličam - zaključio je on.

Autor: M.M.

#Nenad Aleksić Ša

#Nenad Marinković Gastoz

#Tara Simov