AKTUELNO

Zdravko je pre nekoliko dana proslavio svoj 66. rođendan, a na taj dan objavio je novu pesmu ''Mala'' za koju je snimio i spot.

U popularni TV format o poznatima ''Premijera - Vikend Specijal'' telefonski se uključila uživo u emisiju najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić.

Foto: TV Pink

Budući da je Zdravko pre nekoliko dana proslavio svoj 66. rođendan, njemu su sada voditelji Tijana Prica i Ognjen Nestorović čestitali rođendan tako što su mu otpevali rođendansku pesmu i poželeli mu puno sreće i zdravlja.

- Želim vam isto, vi to sve imate uz TV Pink - odgovorio je Čolić koji je baš na svoj rođendan objavio novi spot i pesmu ''Mala''.

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

Mi smo to planirali za kraj jeseni, ali otprilike je jedna od pesama i Bajagina pesma, tako da za sada po mom i njegovom dogovoru imamo ovaj letnji hit koji bi trebalo da se zavrti u narednih nekoliko meseci. Trebalo bi da CD bude na jesen. Čini mi se da se numera ''Mala'' dopada ljudima, to je jedna vesela, letnja pesma. Ovaj album radim nonšalatno, veoma ležerno, ali završićemo to, danas su singlovi popularni. Album je jedno ogledalo nečijeg rada - rekao je Zdravko u ''Premijera - Vikend Specijalu''.

Foto: TV Pink

Poslušajte novi hit Zdravka Čolića u nastavku:

Autor: M. K.

#Premijera

#Zdravko Čolić

#pevač

'